

Climate E.O. 19-37

Governor's Advisory Council on Climate Change Meeting Agenda

July 15, 2025 10 a.m. – 12 p.m. View this meeting online.

MEETING AGENDA

- 10:00 a.m. Welcome, Agenda Review, Legislative Developments (10 minutes)
- 10:10 am CAF Timeline Update (10 minutes)
- 10:20 a.m. Facilitated Discussion: Reflections on June SBCs (15 minutes)
- 10:35 a.m. Presentation and Q&A: CAF Climate Equity and Engagement (20 minutes)
- 10:55 a.m. Facilitated Discussion: Bolstering Climate Action through the CAF Update Process (50 minutes)
- 11:45 a.m. Wrap up and Next Steps (15 minutes)
- 12:00 p.m. Adjourn